Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Actuele ontwikkelingen op bedrijventerreinen Lingewaard

Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren. Daarom communiceren wij intensief en doen dat middels verschillende moderne communicatiekanalen.

Wij zijn terug te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube en Vimeo kanaal. Graag nodigen we je uit om ons te volgen. 
Via social media houden wij al onze volgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Over sommige onderwerpen schrijven wij uitgebreider en deze nieuwsitems treft u onderstaand aan.

Lees mee en en blijf op de hoogte. 

Nieuwsberichten

Betuwe Onderneemt Beter op de kaart!

Het is vandaag de dag van de ondernemer. Ook onze Betuwse ondernemers verdienen het om in het zonnetje te staan. Want zij creëren banen, sponsoren lokale initiatieven en zijn dus belangrijk voor een levendige samenleving.

Betuwe Onderneemt Beter bedankt hen daar graag voor én geeft vandaag het startsein voor de editie van 2019. Want komend jaar zetten we ons beste beentje voor om de regio stevig te promoten. Dat doen we niet alleen. Samen met ondernemers gaan we werken aan een marketingplan voor de Betuwe.

Meer informatie >>

Gemeente Lingewaard geeft de ondernemer de ruimte

Onlangs werd er een leuk artikel gepubliceerd in ‘’Arnhem Business’’ waarin gesproken word over de gemeente Lingewaard. Gelegen tussen de randstad en het Rurhgebied is het een mooie locatie om te wonen, werken en te ondernemen.

In de dorpskern, Bemmel, is direct te zien dat er ontwikkeling is op bedrijventerrein Houtakker II. Volgens wethouder Helga Witjes van wonen, financiën, economische zaken en onderwijs onderscheidt de gemeente zich door kwalitatieve bedrijven.

Meer informatie >>

Nieuwe Europese hoofdstad in entertainmentwereld: Bemmel

Op dinsdag 25 september 2018 werd er gestart met de bouw van het nieuwe pand van Rent-All en Fairlight op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel. Het nieuwe hoofdkantoor van Rent-All zorgt voor 40 tot 90 banen.

De eigenaar, Theo van Workum, noemde tijdens de opening Bemmel de nieuwe Europese hoofdstad van de entertainmentwereld. De verwachting is dat Rent-All per oktober 2019 alleen nog in het pand op bedrijventerrein Pannenhuis zal behouden.

Meer informatie >>

Eerste paal Rent-All en Fairlight op Houtakker II

Voor de nieuwbouw van Rent-All en Fairlight op Houtakker II in Bemmel is 25 september 2018 de eerste heilpaal geslagen. Met de nieuwbouw van een prachtige kavel van ruim 3 ha. komt er een schitterende blikvanger naast de A15.

Meer informatie >>

Duurzaam Asfalt op Houtakker II

Op bedrijventerrein Houtakker II zal binnenkort nieuw asfalt gelegd worden, dat zal niet zomaar asfalt zijn. Het zal duurzaam asfalt zijn (Lynpave) dat ook wel bekend staat als ‘groen asfalt’. 

Lynpave is een innovatief concept voor asfaltproducten dat bijdraagt aan de duurzaamheid. Reductie van brandstofgebruik en asfaltverwerking op een lagere temperatuur zorgen dat er minder CO2 uitstoot is. 

Meer informatie >>

Bouwrijp maken gestart op bedrijventerrein Houtakker II

Enkele weken geleden is er gestart met het bouwrijp maken van de grond op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel. Het bouwrijp maken van de grond vordert gestaag.

De riolering, nutsleidingen en puinbaan liggen inmiddels al. Momenteel wordt er gewerkt aan het asfalteren van het bedrijventerrein met ‘groen asfalt’. Zo wordt er ook aandacht besteed aan duurzaam op bedrijventerrein Houtakker II.

Meer informatie >>

Bouw modern bedrijfspand Perfect View op Pannenhuis II

Momenteel is er volop bedrijvigheid op Pannenhuis II binnen de gemeente Lingewaard. Zo wordt er onder andere hard gewerkt aan de bouw van een modern bedrijfspand voor de firma Perfect View.

Perfect View gaat zich vestigen op het bedrijventerrein Pannenhuis II vlak bij de A15. De werkzaamheden zijn in volle gang om een mooi modern bedrijfspand op te leveren.

Meer informatie >>

Meer interesse in bedrijfskavels Lingewaard

Gemeente Lingewaard verlaagde de grondprijzen en dat lijkt succesvol. Een online nieuwsbrief voor ondernemers meldt dat er met circa acht belangstellenden wordt gesproken. 

De verwachting van de gesprekken is dat het tot een koopovereenkomst komt. De markt begint meer aan te trekken en dat wordt gemerkt. De prijzen zijn naar beneden getrokken omdat er vanwege de crisis weinig animo was voor de terreinen. 
Meer informatie >>

Bedrijventerrein Houtakker II komt van de grond

In 2014 werd bedrijventerrein Houtakker II nog afgeschreven maar 2 jaar later komt het bedrijventerrein in Bemmel alsnog van de grond binnen de gemeente Lingewaard.

Er is een overeenkomst bereikt over de aankoop van een grote bedrijfskavel van 30.000 vierkante meter. De aankoop is een mooie opsteker gezien er de afgelopen jaren nauwelijks wat aan de man te brengen was.

Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersoon Jasper Breurkens is te bereiken via onderstaande contactgegevens.

Rechtstreeks contact

Jasper Breurkens
T: 06 - 21 94 07 09
E: j.breurkens@lingewaard.nl

Uw onderneming vestigen in Lingewaard?

Lingewaard ligt tussen de Randstad en Duitsland aan de A15. Het economisch klimaat in de gemeente Lingewaard is goed. Dat uit zich onder andere in de aanwezigheid van veel bedrijven in diverse sectoren.

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact