Bedrijventerreinen Lingewaard... updates, nieuws en trending

Actuele ontwikkelingen op bedrijventerreinen Lingewaard

Wij geloven in transparantie en vinden het belangrijk om belanghebbenden goed te informeren. Daarom communiceren wij intensief en doen dat middels verschillende moderne communicatiekanalen.

We hebben ervoor gekozen om primair te communiceren via sociale media.
We zijn terug te vinden op Facebook, Twitter, YouTube en Vimeo. We nodigen je dan ook graag uit om ons te volgen via de links onderaan deze pagina.

Over sommige onderwerpen schrijven wij uitgebreider en deze nieuwsitems treft u onderstaand aan.

Nieuwsberichten

Bouwrijp maken gestart op bedrijventerrein Houtakker II

Enkele weken geleden is er gestart met het bouwrijp maken van de grond op bedrijventerrein Houtakker II in Bemmel. Het bouwrijp maken van de grond vordert gestaag.

De riolering, nutsleidingen en puinbaan liggen inmiddels al. Momenteel wordt er gewerkt aan het asfalteren van het bedrijventerrein met ‘groen asfalt’. Zo wordt er ook aandacht besteed aan duurzaam op bedrijventerrein Houtakker II.

Meer informatie >>

Bouw modern bedrijfspand Perfect View op Pannenhuis II

Momenteel is er volop bedrijvigheid op Pannenhuis II binnen de gemeente Lingewaard. Zo wordt er onder andere hard gewerkt aan de bouw van een modern bedrijfspand voor de firma Perfect View.

Perfect View gaat zich vestigen op het bedrijventerrein Pannenhuis II vlak bij de A15. De werkzaamheden zijn in volle gang om een mooi modern bedrijfspand op te leveren.

Meer informatie >>

Meer interesse in bedrijfskavels Lingewaard

Gemeente Lingewaard verlaagde de grondprijzen en dat lijkt succesvol. Een online nieuwsbrief voor ondernemers meldt dat er met circa acht belangstellenden wordt gesproken. 

De verwachting van de gesprekken is dat het tot een koopovereenkomst komt. De markt begint meer aan te trekken en dat wordt gemerkt. De prijzen zijn naar beneden getrokken omdat er vanwege de crisis weinig animo was voor de terreinen. 
Meer informatie >>

Bedrijventerrein Houtakker II komt van de grond

In 2014 werd bedrijventerrein Houtakker II nog afgeschreven maar 2 jaar later komt het bedrijventerrein in Bemmel alsnog van de grond binnen de gemeente Lingewaard.

Er is een overeenkomst bereikt over de aankoop van een grote bedrijfskavel van 30.000 vierkante meter. De aankoop is een mooie opsteker gezien er de afgelopen jaren nauwelijks wat aan de man te brengen was.

Meer informatie >>

Wij nodigen u uit

Wenst u meer informatie over de vestigingsmogelijkheden?

Wenst u graag vrijblijvend in contact te komen voor verdere vragen of mogelijkheden? Dat kan!

Uw contactpersonen Etienne Vermeulen en Harold Koers zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens. 

Rechtstreeks contact

Etienne Vermeulen
T: 026 - 326 02 20 / 06 - 31 04 87 00
E: e.vermeulen@lingewaard.nl

Harold Koers
T: 026 - 326 01 55 / 06 - 15 34 38 54
E: h.koers@lingewaard.nl

Folders over de bedrijventerreinen in Lingewaard

Wilt u meer weten over de bedrijventerreinen in Lingewaard? We zijn ook ook folders aan het maken waarin u veel informatie kunt vinden. Deze kunt u binnenkort hier online lezen en downloaden.

> Folder Bedrijventerrein Agropark II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Houtakker II, Lingewaard
> Folder Bedrijventerrein Pannenhuis II, Lingewaard 

>    Home>    Lingewaard>    Bedrijventerrein Houtakker II>    Bedrijventerrein Pannenhuis II>    Bedrijventerrein Agropark II>    Nieuws>    Contact